ANSIKTSBEHANDLING

Huden vår endrer seg både med alder og årstider.
Huden gjenspeiler også ofte hvordan man har det og man kan oppleve endringer i huden som kan skyldes stress,bekymringer,hormonelle forandringer og annet som man i utgangspunktet ikke tror påvirker huden.
Jeg tilpasser behandlingene etter din hudtype og benytter produkter som passer for ditt behov. Du vil også få veiledning til hjemmebehandling slik at du kan få best mulig resultat over tid.

Microneedling med penn
Dette er en oppstrammende behandling som bedrer hudens elastisitet og tykkelse. I tillegg reduseres store porer, arr, rynker og fine linjer.

Metoden har også god effekt på pigmenter og strekkmerker. Du ser resultater med en gang, men det endelige resultatet kommer over tid etter hvert som huden fornyer seg selv. Du vil etter 6 til 10 uker merke at huden er blitt fastere, rynker mindre synlig, porene finere og hudens generelle tilstand bedre.
Behandlingen går ut på at en liten penn med syltynne nåler stikker mikrohull i huden. Huden opplever hullene som skader og aktiverer sin naturlige reparasjonsmekanisme. Dette stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin. Resultatet er en fornyelse av huden fra innsiden og ut.

Kjemisk peeling

Cliniccare kjemisk peeling er en effektiv mild overflate peeling som skånsomt fjerner øverste lag av epidermis og hemmer melanin produksjonen.

Det er 3 ulike peelinger som deles opp i for denne problematikken :

Grønn : Passer fint til solskadet hud, hyperpigmentert hud, fine linjer,rynker,store porer,slapp og matt hudfarge,aldrende hud

Rød : Aldrene hud, solskadet hud, grov tekstur, rynker, store porer og slapp/matt hudfarge

Blå: Inflamatorisk samt ikke-inflamatorisk acnehud, sorte prikker og comedoner, linjer, rynker,store porer og aldrene hud

Priser

Kjemisk peeling 30 min: 990,-

Kjemisk peeling Lux 60 min : 1290,-

Microneedling 40 min: 1290,-

Microneedling ink bedøvelse 60 min: 1590,-

Microneedling lux ink bedøvelse, sheetmask og massasje 70 min: 1990,-